Kurumsal



Yüce-Er Kalıp, EPS ve EPP kalıpları imalatı yapan, Orta Doğu, Balkanlar ve Türkiye'nin en büyük kalıphanesidir. Geniş ve kapsamlı çalışma alanı, teknolojik makinaları, detaylı ve fonksiyonel çalışma ekipmanları ve deneyimli kadrosu ile  ambalaj, beyaz eşya, otmotiv ve sunum amaçlı  kalıp alanında yurtiçine  ve yurtdışına hizmet sunmaktadır.
 
1991 yılında İstanbul'da EPS kalıpları imalatı ile piyasaya atılan Yüce-Er Kalıp, o yıldan beri sürekli kendini geliştirerek, dünyadaki değişimleri yakından takip ederek, alanındaki ihtiyaçları karşılamaktadır. Yeni fikirler ve bunları hayata geçirmek hususunda  da ,  EPS ve EPP ürün portföyünde  bir çığır açmaktadır.  
 
Yüce-Er Kalıp 1 Merkez ve 2 Şube'den oluşmaktadır. Merkezi İstanbul'da ve şubeleri de müşteriye  daha hızlı ulaşabişmek adına   İstanbul / Silivri  ve Manisa'dadır. Türkiye'nin  kalıp ihtiyacının yaklaşık % 70'i firmamız tarafından karşılanmaktadır. Türkiye'de Beyaz Eşya ve Otomotiv alanında, ambalaj ve imalat sırasında kullanılan EPS ve EPP ürünlerinin, tamamının kalıp imalatı, Yüce-Er Kalıp tarafından yapılmaktadır.
 
12 adet Yüksek Hızla İşleme Merkezli 3 ve 4 Eksenli CNC Makinaları, çeşitli ekipmanları ve 52 kişilik deneyimli kadrosuyla üretilen kalıplar Suudi Arabistan, Suriye, Türkmenistan, Rusya, Romanya, Fransa, Almanya ve Taiwan'a ihraç edilmektedir.   
 
Firmamıza gelen siparişlerde;  öncelikle el numunesi hazırlanıp, onayı alındıktan sonra, detaylı resimler çizilir ve Yüksek Hızla İşleme Merkezlerimizde, ithal edilen Dünya'nın en kaliteli ve bu işe en uygun alaşımdaki alüminyumları kullanılarak, 3 ve 4 Eksenli CNC Makinalarında,  kalıplar oluşturulmaya başlanır. Daha sonra el işçiliği ile toplanarak, en son şekli verilen kalıplardan numune alınarak  müşteriye gönderilir. Konfirme edilen kalıplar, iç yüzeyi yanmaz ve yapışmaz malzeme ile kaplatılıp, en güvenli şekilde paketlenerek, en uygun nakliye yolu ile müşteriye teslim edilir. Gerektiğinde  de  her türlü kalıp revizyonu veya  zamanla yıpranmış kalıpların tamiri  firmamız  tarafından yapılmaktadır.